Instant Own
February 03, 2023, 08:04:14
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ioclan.tk domain remains.
 
  Home   Forum   Help Search Gallery Staff List Members Login Register  

autodownload trouble on the server

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: autodownload trouble on the server  (Read 129 times)
RMF
Clan leaders
Should i stop?
*****

Awards: 36
Offline Offline

Posts: 2246


Rest in pieces!


View Profile WWW
« on: April 13, 2010, 10:43:10 »

update: mappack is here ioclan.site11.com/autodownload, i can't fix the autodownload so u gotta download the larger ones manually Sad

Yeah I tried setting up autodownload as the openarenas limit of 12.5kbs isn't quite doing it for the bigger maps (one of the pk3s is like 50mb, two more of 20-30mb and the rest varies from 500k-5mb), but it loops through the files to download. It first downloads all nice 'n quick, then again, then again.. and well then again ... u get it. According to dots its because of my host (the downloadhost, not our OAserverhost) because it's a free one... Kinda sounds weird, I mean why and how would the thing go check if a host is paid or something Undecided But I'm just going to try using another autodownloadurl like the one from nin or evil or crew or whoever has the maps.
« Last Edit: April 19, 2010, 21:00:06 by RMF » Report Spam   Logged

^IO^RMF

Share on Facebook Share on Twitter

diho
Active poster
*****

Awards: 21
Offline Offline

Posts: 107



View Profile
« Reply #1 on: April 13, 2010, 16:51:50 »

Hm, at the time when i was having a server ( was just online when i was)  i used http://www.zymic.com/ as host for the maps.  Maybe it will also work for you.
Report Spam   Logged
RMF
Clan leaders
Should i stop?
*****

Awards: 36
Offline Offline

Posts: 2246


Rest in pieces!


View Profile WWW
« Reply #2 on: April 13, 2010, 21:51:44 »

It can't be the autodownloadhost, jewjitsu already gave me some webspace to put maps on (and that's paid hosting working for their server) and it didn't work either Sad
Report Spam   Logged

^IO^RMF
diho
Active poster
*****

Awards: 21
Offline Offline

Posts: 107



View Profile
« Reply #3 on: April 14, 2010, 17:37:49 »

Maybe talk to some server hoster you know ( f.e. Obama from evil or whatever )  Maybe it's because of the dir tree. I mean you have to upload a baseoa dir with all maps. And a dir "oanage" with the mod.  If it looks like this:

http://yourwebspaceformaps.com/ftp/baseoa
http://yourwebspaceformaps.com/ftp/oanage

you have to put http://yourwebspaceformaps.com/ftp/  in the server cfg as dl url.  ( if i remember it correctly )
Report Spam   Logged
RMF
Clan leaders
Should i stop?
*****

Awards: 36
Offline Offline

Posts: 2246


Rest in pieces!


View Profile WWW
« Reply #4 on: April 14, 2010, 21:41:07 »

would be same as for the host i first used.. If it has more than 250KBs dlspeed i'll try Tongue
thx4effort anyway.
I don't have time atm so will try some more tomorrowevening, if we dont have a match then.
Report Spam   Logged

^IO^RMF
Wh!pP3r
VIP
Posts faster than his shadow
**

Awards: 9
Offline Offline

Posts: 379


View Profile
« Reply #5 on: April 15, 2010, 00:19:10 »

I really would be glad being able to help u.... But i don't even have a little idea about how to solve it...

All i can say is courage and good luck...... snif...  Cry
« Last Edit: April 15, 2010, 01:17:18 by Wh!pP3r » Report Spam   Logged

IO*Wh!pP3r
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


+--ignore-
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy
Page created in 0.038 seconds with 12 queries.